Mulighed for ekstra håndbøger

Det er muligt at tilkøbe adgang til at lave sine helt egne håndbøger i samme system som personalehåndbogen.

Vi kalder det ekstra håndbøger, og de giver mulighed for at virksomheden kan oprette sine egne, separate håndbøger som fx

  • Salghåndbog
  • Sikkerhedshåndbog
  • Lærlinge-, elev- og trainee-håndbog
  • Manualer eller proces-håndbøger - se nedenfor.
Virksomhedens håndbøger

 

Virksomheden bestemmer helt selv hvad de skal hedde, hvor omfattende de skal være og hvem i virksomheden de skal henvende sig til.

De ekstra håndbøger er tilgængelige på samme måde som personalehåndbogen, og fungerer ligesådan på fx mobiltelefonen.

Der kan sendes links til medarbejderne, og ekstra håndbøger kan printes, der kan søges i dem, der kan bladres i den, nøjagtigt som personalehåndbogen.

Det er muligt at begrænse adgangen til de ekstra håndbøger baseret på personalegrupper, hvis din virksomhed bruger det. Så kan du målrette givne bøger til bestemte afdelinger eller ansættelsestyper. Du kan stadig målrette enkeltsider, men altså også hele bøger.

Ekstra håndbøger redigeres i samme nemme system som personalehåndbogen, og der er de samme muligheder til rådighed, fx billeder, tilknytning af dokumenter, links og meget andet.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for ekstra håndbøger.

SOP

Ekstra håndbøger kan også bruges til SOP'er - Standard Operating Procedures - som mange virksomheder bruger til at sikre konsistens i håndteringen af forskellige kritiske processer.

Læs mere her.