Den aktive, digitale personalehåndbog


Med Degoans digitale værktøj kan du hurtigt og nemt lave en personalehåndbog, der indeholder alt det, du har brug for. 100+ skrevne tekster, der dækker alt fra sexchikane, mobning, tavshedspligt, barsel m.m. Teksterne er juridisk dækkende og skrevet i et let og tilgængeligt sprog. 
 
Håndbogen er altid ved hånden

Dine medarbejdere får håndbogen som et link i deres mail eller på en SMS. Den er personlig for hver medarbejder. De kan se den på mobil, tablet eller computer og har den altid ved hånden.

Samarbejde

 

 

Håndbogen er søgbar, så medarbejderne selv kan finde de oplysninger, de søger.

Søgning

 

Prøv systemet gratis

Medarbejderne deltager aktivt

Medarbejderne kan tage stilling til indholdet gennem spørgsmål og opgaver, og virksomhedens ledelse kan følge med i, hvilke sider der er læste, og hvad der er svaret på spørgsmålene.

Afslutning

 

 

Indhold, der dækker alt

Det er en stor opgave at få alt med i en personalehåndbog. 
Vi har skrevet tekster til næsten alle sider. Alle vores tekster følger lovgivning og retningslinjer, og du sikrer dig, at du har beskrevet det nødvendige i forhold til dine ansatte.
Personalehåndbogen er opdelt i 16 temaer, og vi har gjort klar til næsten 100 sider. Du kan vælge at have langt færre sider med. Og så kan du altid fylde på og redigere, når der er behov. Du kan også oprette dine egne temaer og sider.

3 sider

 

 

Stor hjælp til lederen

Du får et opslagsværk, hvor vi har samlet og beskrevet vigtige områder af personalejura. Det kan bl.a. hjælpe dig til at undgå de værste fejltagelser omkring ansættelsesforhold.

Ledelseshåndbog
 
Sådan laver du din håndbog

Det er meget enkelt at arbejde med håndbogen. I formularen vælger du fx, om du skal redigere sider eller lægge medarbejdere ind.

Formular

Prøv det gratis

I oversigten over alle de mulige sider kan du se, om du skal gøre noget, om siden er klar, eller om den skal vælges fra eller til.

Redigering af sider

 

De enkelte sider har redigeringsmuligheder. Nogle sider har flere tekster at vælge imellem, nogle har en enkelt tekst, du kan vælge, og nogle få sider skal du skrive selv.

Redigering

 

Book en gratis online demo

 

Når håndbogen er udgivet

Når du har udfyldt og redigeret, udgiver du håndbogen.
Du kan nu se, om dine medarbejdere har læst bogens sider, og du kan se, hvad de svarer.

Medarbejdere

 

Opdateringer og aktivitet

Når du tilføjer nyt eller ændrer noget, får dine medarbejdere en notifikation. Du kan også sende enkelte temaer eller sider til dem, hvis du synes, der er noget, der kræver ekstra fokus.

Mail

 

 

Vil du vide mere? Kontakt os